Over ons

Livebaby.nl biedt een no-nonsense camera volgsysteem voor couveuse baby's. Het systeem stelt ouders in staat om met behulp van een veilige verbinding toegang te krijgen tot live beelden van hun baby in de couveuse. Ouders kunnen zelf bepalen wie er nog meer meekijkt naar hun pasgeborene. 


Hoe werkt het?


Ouders krijgen via de mail inloggegevens om zo live beelden van hun pasgeborene in de couveuse te kunnen ontvangen. Deze inloggegevens vervallen wanneer het kindje niet meer in de couveuse ligt. De verpleging zorgt voor het aanmaken van accounts en het systeem mailt de inloggegevens naar de gebruiker. 

Livebaby is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat ook familie en vrienden gemakkelijk mee kunnen kijken. Niet alleen voor de eindgebruiker is het eenvoudig, ook voor de verpleging werkt het erg gebruiksvriendelijk. 


LiveBaby in het nieuws


Begin juli 2014 is het LiveBaby systeem opgeleverd aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch. Klik hier voor het persbericht in het Brabants Dagblad, of klik hier voor een uitgebreider persbericht op medicalfacts.nl. 


Voor verkoopinformatie over LiveBaby kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.